Kilpailuta puhelinliittymä

Kilpailuta puhelinliittymä

Päivitetyt puhelinliittymätarjoukset (1.4.2024)

Kilpailuta puhelinliittymä alta löytyvien tarjouksien avulla. Laita liittymä siirtymään toiselle operaattorille ja odota nykyisen operaattorisi “winback tarjousta”. Sitten valitset niistä liittymävaihtoehdoista paremman. Puhelinliittymän kilpailutus on lopulta todella helppo ja nopea toimenpide, jolla kotitaloudessa voi säästää vuodessa jopa satoja euroja.
 

Telian puhelinliittymätarjoukset

+ 50€ lahjakortti Lidliin & MTV Katsomo ilmaiseksi 1kk

Moi:n puhelinliittymätarjoukset

Tärkeä osa taloudellisen vapauden saavuttamisessa on menojen tiputtaminen. Menojen tiputtaminen on toinen kohta KaljuKoon taloudellisen vapauden reseptissä ja se on välttämätön vaihe tavoitteeseen pääsemisessä. Blogin puolelta löytyy paljon säästämiseen liittyviä kirjoituksia ja niitä tulee tulevaisuudessa lisää.

Ehkä se helpoin tie menojen pienentämiseen on toistuvien kuukausimaksujen minimoiminen. Ensimmäinen askel on tietysti karsia kaikki sellaiset palvelut, joista ei kannata maksaa ollenkaan. Tästä kertoo lisää KaljuKoon säästämisen alkeet -kirjoitus. Meidän harmiksi väkivaltaisen karsintatyön jälkeenkin meille jää silti joitain palveluita, joista on vain pakko kuukausittain maksaa. Tässä oppaassa käydään läpi, miten puhelinliittymän kilpailutus onnistuu kaikkein helpoiten.

Käytännössä meillä kaikilla on puhelinliittymä ja siitä menee joka kuukausi x määrä euroja operaattorille. Kun otat näistä neuvoista vaarin (tai mummon), niin voit säästää kymmenessä vuodessa jopa tuhansia euroja. Eikä sinun tarvitse edes nousta sohvalta!

Osa tämän sivun tarjouksista on ”affiliate linkkejä”, eli KaljuKoo voi hyötyä niistä rahallisesti. Mitään haitallista vaikutusta niistä ei tietenkään sinulle ole, vaan päinvastoin: Nostan tälle sivulle vain sellaisia tarjouksia, jotka auttavat sinua säästämään rahaa, ja sinä puolestaan autat blogiani pysymään elossa.

Miten kilpailuttaa puhelinliittymä?

Puhelinliittymän kilpailutus on todella helppoa. Voi pojat, että se onkin tehty helpoksi meille kuluttajille. Jos et ole tätä ikinä harrastanut, niin nyt kuulolla ja kilpailuta puhelinliittymä jo vaikka tänään! Sinä (ja mahdolliset muut perheenjäsenesi) maksat todennäköisesti puhelinliittymästäsi aivan liikaa. Pystyt säästämään erittäin vähällä työllä mahdollisesti yli 15  € kuukaudessa.

Tämä on yksi niistä monista asioista, joissa helposti ajattelee: “en todellakaan jaksa nähdä vaivaa vaivaisen 15 € takia”. Tuo 15 € kertautuu äkkiä. Lisää säästämisen+sijoittamisen ihmeellisestä maailmasta kannattaa lukea blogista esimerkiksi alkaen kirjoituksesta Säästämällä rikkaaksi.

Olen itse kilpailuttanut omat puhelinliittymäni edelliset 7 vuotta ja ketjuttanut operaattoreiden tarjouksia. Monesti kampanjatarjoukset kestävät 12 tai 24 kuukautta, joten tämän projektin joutuu toki tekemään kerran vuoteen tai kahteen. Kilpailuttaminen on kuitenkin pieni vaiva, johon joutuu uhraamaan ehkä tunnin kallisarvoista aikaamme. Oman arvioni mukaan olen itse säästänyt vuosittaisella kilpailutuksella 7 vuoden ajalta keskimäärin noin 15 € kuukaudessa verrattuna siihen, että olisin ostanut operaattorin nettikaupasta ensimmäisen 4g-paketin listahintaan ja jättänyt homman siihen. 15x12x7 = 1260 € absoluuttista säästöä seitsemän vuoden ajalta. Ihan ok palkka muutaman tunnin työstä, ja tuo summa toki vielä tuplaa itsensä ~10 vuodessa, jos se sijoitetaan 7 % tuotto-odotuksella rahastoihin/osakkeisiin!

No mites se puhelinliittymän kilpailutus sitten tapahtuu noin niinku käytännössä? Se ei ole kovin kummoinen projekti: Laita liittymäsi siirtymään halvimmalle kilpailevalle operaattorille, ja odota nykyisen operaattorisi “winback” -tarjousta (tai “rescue”). Itse olen joskus hoitanut prosessin ostoskeskusten ständeillä (ne on niitä ärsyttäviä kavereita, jotka nykii sinua hihasta, ja kyselee haluatko jutella vapahtajastamme, rajattomasta 5G:stä), mutta vielä helpommalla pääsee yllä listattujen tarjouksien kautta.

Sanotaan, vaikka että sinulla on “Elisan” puhelinliittymä, josta alkaa edellinen 12 kk kampanjatarjous olemaan finaalissa, ja Elisa on laittanut sinulle tekstarilla uuden tarjouksen, joka on “ihan ok”, muttei maaginen. Mitä teet?

Sen verran kannattaa valmistautua, että olet perillä siitä millaisen liittymän oikeasti tarvitset: Rajaton 300 M vai riittääkö esim. 100 M (luulisi riittävän), puheminuutteja, tekstaripakettia, ulkomaan puheluita jne.?

Eli kasaa mieleesi/paperille tarvitsemasi puhelinliittymäpaketti kuten:

 • Rajaton 4G
 • 100 M nopeus riittää
 • Rajattomat puhelut ja tekstarit
 • Ulkomaiden data/puhelut ei kiinnosta
 • Viihteet ja TV:t ja kanavapaketit ei kiinnosta

Näin kilpailutat liittymäsi

  1. Tilaa uusi liittymä kilpailevalta operaattorilta netistä tämän sivun tarjouksilla tai mene vaikka ruokaostosten yhteydessä etsimään kilpailevan operaattorin ständi ja marssi suoraan kaverin puheille.
  2. Kerro myyjälle, että sinulla on Elisan kampanja päättymässä ja heidän uusi tarjous on tätä ja tätä. (Voit laittaa pientä värikynää tarjoukseen, jos tunnet olosi rohkeaksi.)
  3. Myyjä todennäköisesti tarjoaa sinulle jotain pakettia, mitä heidän on pakko tarjota.
  4. Kerro vielä tarpeesi ja muista mainita, että hinta ratkaisee.
  5. Vastaanota tarjous Moi:lta ja laita liittymäsi siirtymään.
  6. Odota noin vuorokausi
  7. Elisa laittaa tekstarin, jossa lukee jotakuinkin: “Huomasimme, että olet vaihtamassa operattoria. Haluatko, että olemme sinuun yhteydessä ja teemme uuden tarjouksen ja….”.
  8. Kyllä haluan.
  9. Elisa soittaa sinulle: Kerro Moi:n tarjouksesta ja sen halvemmasta hinnasta
  10. Elisa pistää parhaan “winback”-tarjouksensa, ja nyt sinulla on kaksi kilpailukykyistä tarjousta, joista voit iloisena kuluttajana valita paremman. Yleensä winback-tarjoukset ovat parempia, kuin “normaalit” kampanjat.

Eli ei homma eikä mikään. Sama konsepti onnistuu tietysti ilman mitään ständivisiittejä suoraan verkkokaupan kautta, jos ihmisille naamatusten juttelu ei kiinnosta. Liittymä vain siirtymään verkkokaupan kautta, niin nykyinen operaattorisi laittaa aivan taatusti oman pelastusoperaation (winback) tulille. Nykyään ainakin Telialla jopa itse Winback tarjouskin löytyy suoraan netistä, joten sinulta ei vaadita edes sitä puhelinkeskustelua. Kaikki liittymän sulkemiset ja avaamiset hoituvat operaattorin kautta, joten sinun ei tarvitse itse niistä stressata. Eikä myöskään kannata kantaa huolta tai pahaa omaatuntoa siitä, että siirtymään laitettu uusi liittymä perutaan. Tämä on ihan arkipäivää ja juuri koko winback-tarjouksen idea.

Ole kuitenkin tarkkana, ettet sitoudu mihinkään elämää pidempään määräaikaiseen sopimukseen (jos et ole varma vuosisadan parhaasta diilistä) tai jätä “kaupan päälle” tulleita ilmaisia kuukausia raksuttamaan taustalle. Todella moni kuukausilaskutteinen palvelu perustuu täysin siihen, että ihmiset unohtavat tai eivät jaksa niitä perua. Vältä siis kaikkia “ilmaisen kuukauden” tarjouksia tai vähintäänkin varmista, että muistat perua ne ennen kuin ne menevät laskuun.

puhelinliittymä kilpailutus
Puhelinliittymän kilpailuttaminen ei ole vaikea operaatio

Puhelinliittymän kilpailutus on siis hyvinkin kevyt operaatio ja KaljuKoo tekee homman vielä helpommaksi. Sivun ylälaidasta löydät tämänhetkiset parhaat kumppanuustarjoukset, joita voit käyttää täysin vapaasti oman kilpailutuksen suorittamiseen, ilman lisäkustannuksia. Valitse omaan silmään paras tarjous, laita liittymä siirtymään, odota nykyisen operaattorin winback-tarjousta ja valitse niiden väliltä -> Puhelinliittymä on kilpailutettu.

Kilpailuta puhelinliittymä heti ja ala säästämään. Helppoa rahaa!

Uusi lukija

Hoi uusi lukija! Päädyitkö sivuilleni sattumalta ja ihmettelet mistä on oikein kyse? Puhelinliittymä kilpailutus on vain pieni osa sivuston tarjontaa. Lähde KaljuKoon matkaan tavoittelemaan taloudellista vapautta ja aloita lukeminen ensimmäisestä kirjoituksesta. Kaikki julkaisut löytyvät myös aikajärjestyksessä blogikirjaston puolelta. Tervetuloa klubiin!