Kilpailuta puhelinliittymä

Kilpailuta puhelinliittymä

Päivitetyt puhelinliittymätarjoukset (29.7.2022)

KaljuKoon kumppanilinkit tällä sivulla merkattu tähdellä*. KaljuKoo voi jonkun sentin itselleen saada, jos kilpailutat liittymäsi tarjouksien kautta ja samalla tuet blogini olemassaoloa. Kilpailuta puhelinliittymä heti tänään!

Telian puhelinliittymätarjoukset

Mukaan 30 € lahjakortin Lidliin & C More ilmaiseksi 12kk!

Moi:n puhelinliittymätarjoukset

DNA:n puhelinliittymätarjoukset

200M & 400M liittymiin mukaan 50 € lahjakortti DNA kauppaan!

23

Tärkeä osa taloudellisen vapauden saavuttamisessa on menojen tiputtaminen. Menojen tiputtaminen on toinen kohta KaljuKoon taloudellisen vapauden reseptissä ja se on välttämätön vaihe tavoitteeseen pääsemisessä. Blogin puolelta löytyy paljon säästämiseen liittyviä kirjoituksia ja niitä tulee tulevaisuudessa lisää.

Ehkä se helpoin tie menojen pienentämiseen on toistuvien kuukausimaksujen minimoiminen. Ensimmäinen askel on tietysti karsia kaikki sellaiset palvelut, joista ei kannata maksaa ollenkaan. Tästä kertoo lisää KaljuKoon säästämisen alkeet -kirjoitus. Meidän harmiksi väkivaltaisen karsintatyön jälkeenkin meille jää silti joitain palveluita, joista on vain pakko kuukausittain maksaa. Tässä oppaassa käydään läpi, miten puhelinliittymän kilpailutus onnistuu kaikkein helpoiten.

Käytännössä meillä kaikilla on puhelinliittymä ja siitä menee joka kuukausi x määrä euroja operaattorille. Kun otat näistä neuvoista vaarin (tai mummon), niin voit säästää kymmenessä vuodessa jopa tuhansia euroja. Eikä sinun tarvitse edes nousta sohvalta!

Osa tämän sivun tarjouksista on ”affiliate linkkejä”, eli KaljuKoo voi hyötyä niistä rahallisesti. Mitään haitallista vaikutusta niistä ei tietenkään sinulle ole, vaan päinvastoin: Nostan tälle sivulle vain sellaisia tarjouksia, jotka auttavat sinua säästämään rahaa, ja sinä puolestaan autat blogiani pysymään elossa.

Miten kilpailuttaa puhelinliittymä?

Puhelinliittymän kilpailutus on todella helppoa. Voi pojat, että se onkin tehty helpoksi meille kuluttajille. Jos et ole tätä ikinä harrastanut, niin nyt kuulolla ja laita oman puhelinliittymäsi kilpailutus vireille tänään! Sinä (ja muut perheenjäsenesi) maksat todennäköisesti puhelinliittymästäsi aivan liikaa. Pystyt säästämään erittäin vähällä työllä mahdollisesti yli 15  € kuukaudessa. (Ja jos olet yhtään lukenut blogiani, niin tässä vaiheessa kerrot summan 173:lla, ja huomaat sen tarkoittavan kymmenen vuoden aikana 2595 €). 

Tämä on yksi niistä monista asioista, joissa helposti ajattelee: “en todellakaan jaksa nähdä vaivaa vaivaisen 15 € takia”. KaljuKoon jengissä tiedetään paremmin. Lisää säästämisen+sijoittamisen ihmeellisestä maailmasta kannattaa lukea blogista esimerkiksi alkaen kirjoituksesta Säästämällä rikkaaksi.

Olen itse kilpailuttanut omat puhelinliittymäni edelliset 3 vuotta ja ketjuttanut operaattoreiden tarjouksia. Monesti kampanjatarjoukset kestävät 12 kk, joten tämän projektin joutuu toki tekemään kerran vuoteen, mutta se on pieni vaiva, johon joutuu uhraamaan ehkä tunnin kallisarvoista aikaamme. Oman arvioni mukaan olen itse säästänyt vuosittaisella kilpailutuksella 3 vuoden ajalta keskimäärin vähän reilun 15 € kuukaudessa verrattuna siihen, että olisin ostanut operaattorin nettikaupasta ensimmäisen 4g-paketin listahintaan ja jättänyt homman siihen. 15x12x3 = 540 € absoluuttista säästöä kolmen vuoden ajalta. Ihan ok palkka kolmen tunnin työstä, ja tuo summa toki vielä tuplaa itsensä ~10 vuodessa, jos siitä saadaan 7 % tuotto irti sijoituksilla.

No mites se kilpailutus sitten tapahtuu noin niinku käytännössä? Se ei ole kovin kummoinen projekti: Laita liittymäsi siirtymään halvimmalle kilpailevalle operaattorille, ja odota nykyisen operaattorisi “rescue” -tarjousta (tai ”winback”). Itse olen kahdella edellisellä kerralla hoitanut prosessin ostoskeskusten ständeillä (ne on niitä ärsyttäviä kavereita, jotka nykii sinua hihasta, ja kyselee haluatko jutella vapahtajastamme, rajattomasta 5G:stä), mutta vielä helpommalla pääsee verkkokaupan kautta.

Sanotaan, vaikka että sinulla on “Sinisen” puhelinliittymä, josta alkaa edellinen 12 kk kampanjatarjous olemaan finaalissa, ja Sininen on laittanut sinulle tekstarilla uuden tarjouksen, joka on “ihan ok”, muttei maaginen. Mitä teet?

Sen verran kannattaa valmistautua, että olet perillä siitä millaisen liittymän oikeasti tarvitset: Rajaton 300 M vai riittääkö esim. 100 M (luulisi riittävän), puheminuutteja, tekstaripakettia, ulkomaan puheluita jne.?

Eli kasaa mieleesi/paperille tarvitsemasi liittymäpaketti kuten:

 • Rajaton 4G
 • 100 M nopeus riittää
 • Rajattomat puhelut ja tekstarit
 • Ulkomaiden data/puhelut ei kiinnosta
 • Viihteet ja TV:t ja kanavapaketit ei kiinnosta

Näin kilpailutat liittymäsi

  1. Mene vaikka ruokaostosten yhteydessä etsimään kilpailevan operaattorin ständi ja marssi suoraan kavereiden puheille (myyjä saattaa säikähtää, kun menet suoraan tiskille ilman kalastelua, mutta älä anna sen häiritä).
  2. Kerro myyjälle, että sinulla on Sinisen kampanja päättymässä ja heidän uusi tarjous on tätä ja tätä. (Voit laittaa pientä värikynää tarjoukseen, jos tunnet olosi rohkeaksi.)
  3. Myyjä todennäköisesti tarjoaa sinulle jotain pakettia, mitä heidän on pakko tarjota.
  4. Kerro vielä tarpeesi ja muista mainita, että hinta ratkaisee.
  5. Vastaanota tarjous “Pinkiltä” ja laita liittymäsi siirtymään.
  6. Odota noin vuorokausi
  7. Sininen laittaa tekstarin, jossa lukee jotakuinkin: “Huomasimme, että olet vaihtamassa operattoria. Haluatko, että olemme sinuun yhteydessä ja teemme uuden tarjouksen ja….”.
  8. Kyllä haluan.
  9. Sininen soittaa sinulle: Kerro Pinkin tarjouksesta (voit laittaa pientä värikynää tarjoukseen, jos tunnet olosi rohkeaksi).
  10. Sininen pistää parhaan “rescue”-tarjouksensa, ja nyt sinulla on kaksi kilpailukykyistä tarjousta, joista voit iloisena kuluttajana valita paremman. Yleensä rescue -tarjoukset ovat parempia, kuin “normaalit” kampanjat.

Eli ei homma eikä mikään. Sama konsepti onnistuu tietysti ilman mitään ständivisiittejä suoraan verkkokaupan kautta, jos ihmisille naamatusten juttelu ei kiinnosta. Liittymä vain siirtymään verkkokaupan kautta, niin nykyinen operaattorisi laittaa aivan taatusti oman pelastusoperaation (winback) tulille. Kaikki liittymän sulkemiset ja avaamiset hoituvat operaattorin kautta, joten sinun ei tarvitse itse niistä stressata.

Ole kuitenkin tarkkana, ettet sitoudu mihinkään elämää pidempään määräaikaiseen sopimukseen (jos et ole varma vuosisadan parhaasta diilistä) tai jätä “kaupan päälle” tulleita ilmaisia kuukausia raksuttamaan taustalle. Todella moni kuukausilaskutteinen palvelu perustuu täysin siihen, että ihmiset unohtavat tai eivät jaksa niitä perua. Vältä siis kaikkia “ilmaisen kuukauden” tarjouksia tai vähintäänkin varmista, että muistat perua ne ennen kuin ne menevät laskuun.

puhelinliittymä kilpailutus
Puhelinliittymän kilpailuttaminen ei ole vaikea operaatio

Puhelinliittymän kilpailutus on siis hyvinkin kevyt operaatio ja KaljuKoo tekee homman vielä helpommaksi. Sivun ylälaidasta löydät tämänhetkiset parhaat kumppanuustarjoukset, joita voit käyttää täysin vapaasti oman kilpailutuksen suorittamiseen ilman lisäkustannuksia. Valitse omaan silmään paras tarjous, laita liittymä siirtymään, odota nykyisen operaattorin rescue-tarjousta ja valitse niiden väliltä -> Puhelinliittymä on kilpailutettu.

Kilpailuta puhelinliittymä heti ja ala säästämään. Helppoa rahaa!

Uusi lukija

Hoi uusi lukija! Päädyitkö sivuilleni sattumalta ja ihmettelet mistä on oikein kyse? Puhelinliittymä kilpailutus on vain pieni osa sivuston tarjontaa. Lähde KaljuKoon matkaan tavoittelemaan taloudellista vapautta ja aloita lukeminen ensimmäisestä kirjoituksesta. Kaikki julkaisut löytyvät myös aikajärjestyksessä blogikirjaston puolelta. Tervetuloa klubiin!