Bitcoin kurssi reaaliajassa

Bitcoin (BTC) kurssi euroissa

Ethereum (ETH) kurssi euroissa

Bitcoin (BTC) on edelleen kryptovaluuttojen kiistämätön kuningas. KaljuKoon mietteitä Bitcoinista ja muista kryptovaluutoista tulee ilmaantumaan blogin puolelle, jahka kirjoituksissa sinne asti päästään. Tältä sivulta näet nopeasti yhdellä silmäyksellä, mikä bitcoinin ja ethereumin reaaliaikainen kurssi euroissa on. Lisäksi sivulta löydät interaktiivisen kurssikaavion, joka päivittyy myös reaaliajassa. Jos Bitcoinin tai muiden kryptovaluuttojen ostaminen kiinnostaa, niin katso KaljuKoon suosittelemat kauppapaikat täältä.

Bitcoin kaavio reaaliajassa


Reaaliaikainen kaavio yllä näyttää Bitcoinin kurssikaavion edelliseltä ~3 kuukaudelta. Halutessasi voit zoomata lähemmäs/kauemmas historiassa tai vaihtaa intervallia vasemmasta yläreunasta minuuteista aina yhteen kuukauteen asti. Oletuksena kaavion yksi kynttilä edustaa yhtä päivää.

Kaavio näyttää Bitcoinin reaaliaikaisen kurssin Coinbasen tämänhetkisen hinnan mukaan. Coinbasen BTC-kurssin historia ulottuu aina vuoteen 2015 asti, joten voit tutkia miten Bitcoinin hinta on kehittynyt vuosien saatossa

Vaihtoparia voit vaihtaa vasemmasta yläreunasta muihin kryptoihin tai vaikka Teslaan.

Bitcoin/Ethereum kurssin historia

Alla vielä pidemmän ajan hintakehitys BTC:n ja ETH:n osalta yksinkertaisemmassa kuvaajassa. Historiatieto saatavilla vuodesta 2015 lähtien. Oletuksena kaavio näyttää yhden vuoden hintahistorian.

 

Reaaliaikaiset kurssit TradingView:llä

Jos haluat päästä itse käsiksi Bitcoinin, tai minkä tahansa muun osakkeen/kryptovaluutan kurssikaavioihin, käyriin, käppyröihin ja kurssin historiaan, niin suosittelen ehdottomasti rekisteröitymään ilmaiseksi Tradingviewiin KaljuKoon kumppanilinkin kautta. Rekisteröityminen on täysin ilmaista, ja TV:n ilmaisversiollakin pääsee jo todella pitkälle. Kryptovaluuttoihin Tradingview tarjoaa ilmaiseksi reaaliaikaiset tiedot ja reaaliaikaista dataa saa laajasti myös mm. Yhdysvaltojen NASDAQ ja NYSE pörssiyhtiöiden osakkeista.

TradingView on aivan ylivoimainen palvelu, jos kurssikäyrien katselu, tekninen analyysi tai piirtäminen kiinnostaa. TradingView tarjoaa todella laajat mahdolliseet kurssikäyrien ihasteluun ja muokkaukseen. Saat helposti lisättyä suosikkiosakkeet tai kryptot omalle listalle, ja lisättyä tarvitsemasi indikaattorit kaavioon. Reaaliaikaisen kurssikäyrän saa esitettyä kaavioon ilmaisellakin versiolla jopa yhden minuutin tarkkuudella.

T√§m√§nkin sivun kaaviot on TradingView:n tarjoamat. Perusk√§ytt√∂√∂n TV:n ilmainen versio riitt√§√§ vallan mainiosti.  Lue lis√§√§ KaljuKoon TradingView oppaasta (tulee t√§h√§n kunhan ehdin kirjoittaa sen valmiiksi).

Uusi lukija

Hoi uusi lukija! P√§√§dyitk√∂ sivuilleni sattumalta ja ihmettelet mist√§ on oikein kyse? L√§hde KaljuKoon matkaan tavoittelemaan taloudellista vapautta ja aloita lukeminen blogin ensimm√§isest√§ kirjoituksesta. Kaikki julkaisut l√∂ytyv√§t my√∂s aikaj√§rjestyksess√§ blogikirjaston puolelta. Tervetuloa klubiin!